Zonguldak Kömürsporun maçlarını oynadığı statta yapılan tadilat çalışmasının bir an önce tamamlanmasını sağlamak amacıyla stada gelen ‘Ultraselmas’ grubu tribünlerdeki hafriyatı elleriyle toplayarak takımlarına destek olmaya çalıştı.

SPOR Toto 3’üncü Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un geçen yılda maçlarını oynadığı Kemal Köksal Stadı’nın 9 bin 500 seyirci kapasiteli kapalı ve açık tribünleri için ‘kullanılamaz’ raporu verilmesinin ardından geçen Temmuz’da başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın soyunma, protokol ve hakem odalarının da bulunduğu kapalı tribün tamamen yıkılırken açık tribünde ise bakım ve onarım çalışmaları yapılmaya devam ediyor.

Stat çalışmalarına 30 kişilik gurupla gelen ‘Ultraselmas’ grubu da takımlarına destek olmak için statta yapılan çalışmalara katıldı. Taraftar grubu, açık tribünde onarılan istinat duvarından kalan taşları elleriyle toplayarak stat dışına çıkardı. Grup, çalışma sırasında takımları lehine marşlar söyledi. Ultraselmas Tribün Lideri Miraç Balcı, takımlarına ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını, tribünde ki hafriyatı stat dışına çıkarmak için toplandıklarını söylediği konuşmasında "Taraftar gurubumuz olarak çalışmalara yardımcı oluyoruz. Elimizden ne geliyorsa taraftarlar olarak, tribün olarak Zonguldak şehri için her şeyi yapmaya hazırız. Bu yapılan ufak bir şey. Bizler daha büyüklerini de yapmaya hazırız. Sağ olsun arkadaşlarımız. Gençlerimiz. Duyarlı bir şekilde hepsi geldi. Sabah saatlerinden bu yana buradayız. Zonguldak’ta yaşayan gençler arkadaşlar buna duyarlı olup buraya bekliyoruz. Hafta içi de çalışmalara devam edeceğiz" dedi.