PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor A.Ş'nin teknik direktörü Besim Durmuş, "PTT ligine çıkmış, şampiyonluklar yaşamış kulüp olarak maddi anlamda bir alt ligde duruyoruz" dedi.

Durmuş,  kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yeni transfer edilen İzu Azuka ve Oseni Bolaji'nin paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmanlara çıkmadığını ve bu yüzden takım oluşturmakta zorlandığını söyledi.

Kulübün maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu kaydeden Durmuş, şöyle devam etti:

"Yeni transfer edilen İzu Azuka ve Oseni Bolaji  paralarını alamadıkları için antrenmanlara katılmak istemediler. PTT ligine çıkmış, şampiyonluklar yaşamış kulüp olarak maddi anlamda bir alt ligde duruyoruz. Oyuncular idmana çıkmıyor, geliyorlar kendi başlarına koşuyorlar. İki gün daha çıkmazlarsa ben bunlara nasıl forma vereyim."

Rekabet ortamında 3 gün idmana çıkmamış oyuncuyu oynatmanın sakıncalı olduğunu belirten Durmuş, aksi halde diğer antrenmana çıkan oyunculara haksızlık yapmış olacağını ifade etti.

Maddi anlamdaki sıkıntıların çözülmesi gerektiğini vurgulayan Durmuş, "10 günde 3 tane maç oynayacağız. Antrenmana çıkmayan oyuncu yarım devre sonra 'kasığım ağrıyor' diyor. Bütün yük bizim üzerimizde kalıyor. Biz buraya gönülden geldik, yüreğimizle geldik. Çok büyük beklentilerimiz yok. Ama buradaki bu yükü sadece biz kaldıramayız. Burası mazeret üretme yeri değil ama ben bunları söylemek istiyorum. Bunun için 24 saat uğraşıyoruz. Ama etrafımızda gelişen olaylar enerjimizi bölüyor" diye konuştu.