Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Yılmaz Özlem, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Tosya Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını belirterek, oyuncularına teşekkür etti.

Özlem, 3-0 kazandıkları Tosya Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde ve kupada bundan sonraki tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Kahramanmaraşspor için herkesin elinden geleni yapmak zorunda olduğunu dile getiren Özlem, "Galibiyet moraldir, bizi bu morale ulaştırdıkları için oyuncularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Maçta 1 gol atan Aytaç Deniz ise galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Kötü gidişatı galibiyetle sonlandırmak istediklerini ifade eden Deniz, "Çok iyi bir hava yakaladık. Hiç kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız. Bu takım inşallah play-off oynayacaktır. Biz bunun inancındayız ve çok çalışıyoruz" dedi.

- Tosya Belediyespor cephesi

Tosya Belediyespor Teknik Direktörü Necip Öztürk ise Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden bir takım olduklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor'un PTT 1. Lig'de mücadele eden bir takım olduğunu anımsatan Öztürk, "Kahramanmaraşspor'un gücünü ve konumunu bilerek buraya geldik ama umutsuz değildik çünkü biz takımımıza güveniyorduk. Fakat maç içerisinde basit hatalarla basit goller yediğimizden bizden güç olarak daha üstün bir takım karşısında tutunmamız mümkün olmadı. Kahramanmaraşspor'un ligdeki durumundan biz de yararlanabilir miyiz diye umut ettik" diye konuştu.