Fenerbahçe Kulubü Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sezon sonunda ligi birinci sırada bitirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Sarı lacivertli kulübün Şener Özbayraklı ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladığı törene katılan İtalyan futbol adamı, "Yeni oluşumun ilk Türk oyuncusunu sizlere tanıtmak için burdayız. Şener'i kadromuza kattık çok mutluyuz. Kaliteli ve iyi oyuncu olduğuna inanıyorum. Takıma büyük katkılar sağlayacaktır. İnşallah bu sezon onun için de bizim için de başarılarla dolu bir sezon olacaktır." dedi.

NANİ TRANSFERİ SORUSU

Basın mensuplarının takıma yapılacak transferler ve Nani'nin transferi hakkındaki sorulara ise Terraneo, "Basında çıkan bütün isimlerle ilgili birşey söylemeyeceğim. Doğal olarak büyük oyuncularla temas halinde olmamız normal. Transferler kolay olmuyor. Çıkan isimlerin bazıları doğru bazıları yanlış. Kulüp politikası olarak önemli bir takım oluşturmak istiyoruz. Şener de bu oyunculardan birisidir."

İtalyan futbol adamı, yeni transferlerin kampa yetişip yetişmeyeceğine ise espirili bir şekilde "Transferler sezon bitmeden gelecektir." dedi.

Terraneo, sezon sonunda ligi birinci sırada bitirmek için çalışmalar yapmak zorunda olduklarını söyledi.