Trabzonspor yönetimi, Erkan Zengin’in Rabotnicki maçı sonrası Oscar Cardozo ile kavga ettiği ve bu nedenle kadro dışı bırakıldığı iddialarını yalanladı.
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki Makedon temsilcisi Rabotnicki ile oynanan ilk maç öncesi yaşanan Onur krizini aşamayan Trabzonspor ile ilgili bu kez de Erkan Zengin'in kadro dışı bırakıldığı iddiaları gündeme geldi. 1-0 kaybedilen Rabotnicki maçı sonrası Oscar Cardozo ile kavga ettiği öne sürülen Erkan’ın kadro dışı bırakıldığına dair iddiaların yer aldığı haberler yapıldı. Bordo-mavili yönetim ise söz konusu haberlerin takımı yıpratmaya yönelik oyduğunu savundu. Erkan’ın kadro dışı bırakıldığıyla ilgili haberleri yalanlayan bordo-mavili yönetim, şu açıklamaya yaptı: “Rabotnicki maçı sonrası Erkan Zengin ve Oscar Cardozo arasında yaşandığı iddia edilen kavga ve bunun sonrasında da Erkan Zengin’in kadro dışı bırakıldığı haberleri gerçek dışıdır. Karşılaşma sonrası bazı oyuncularımız aldıkları izinle kamptan ayrılmış, bazıları ise kafilemizle birlikte Trabzon’a dönmeyi tercih etmiştir. Takımımız, pazartesi günü Trabzon’da toplanarak Rabotnicki maçının hazırlıklarına başlayacaktır. Taraftarlarımızın takımımızı yıpratmaya yönelik bu tür haberlere itibar etmemelerini rica ederiz.”

HAVAİŞ FİŞEKLİ KUTLAMALAR İPTAL EDİLDİ

Yeni sezon öncesi sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor, kuruluşunun 48. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Yarın saat 10.00’da 100. Yıl Parkı’ndaki Trabzonspor Anıtına çelenk sunma ile başlayacak kutlama etkinliklerine, Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Konferans Salonu’daki programla devam edilecek. Bu arada, akşam saatlerinde yapılması planlanan havai fişekli kutlamalar ise son günlerde terör saldırılarında verilen şehitler nedeniyle iptal edildi. İptalle ilgili bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüzün kuruluş yıl dönümü anma etkinlikleri dolayısıyla 2 Ağustos Pazar akşamı yapılacak havai fişek gösterisi son dönemde ülkemizde yaşanan terör olayları sonrasında kaybettiğimiz şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmiştir.”