Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Bordo mavili ekibin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı antrenmanında futbolcular 4’lü takıma ayrılarak çift kale mini turnuva maçı yaptı.

Yeşil, beyaz, mavi ve kırmızı olmak üzere 4 takıma ayrılan Trabzonsporlu futbolcular, kendi aralarında yaptıkları maçta kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Salih ile ikili mücadeleye giren Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Mehmet Ekici yerde kalırken sağlık ekibi bordo mavili futbolcuya müdahale etti. Mehmet ayağı sarılarak antrenmana kaldığı yerden devam ederken sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Bosingwa ve kaleci Onur çalışmada yer almadı.

Yapılan idmanın tamamı gazetecilere açık tutulurken turnuva sonrası kırmızı takım diğer rakiplerini yenerek mini turnuvada birinci oldu.

Bu arada, Torul Trabzonspor Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Ali Kemal Aktürk İlkokulu öğrencileri idman öncesi Trabzonspor takımını ziyaret etti. Dernek üyeleri ve öğrenciler futbolcularla fotoğraf çektirdi.