Bordo mavili kulübün Genel Sekreteri Dr. Köksal Güney, akşam saatlerinde görev yaptığı Fatih Devlet Hastanesi'ne giderken Trabzonspor Bulvarı üzerinde arkadan kendisine yaklaşan 2 kişinin saldırısına uğradı. Demir çubukla Güney'in kafasına vuran ve kapüşonlu oldukları öğrenilen 2 kişi, daha sonra olay yerinden kaçtı. Başına aldığı darbelerle yaralanan Dr. Güney, görev yaptığı Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Başına 3 dikiş atılan Güney'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Haber üzerine hastaneye gelen kulüp yöneticileri de Güney'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Neden gerçekleştiği henüz bilinmeyen olayla ilgili polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

KULÜP OLAYI KINADI

Bu arada, Trabzonspor yönetimi de yaptığı açıklama ile olayı kınadı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Genel Sekreterimiz Köksal Güney'e bugün gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırganların biran önce yakalanarak adalete teslim edilmesini diliyoruz. Yapılan tedavisi sonrası sağlık durumu iyi olan Sayın Güney'in biran önce tam anlamıyla iyileşerek görevinin başına dönmesini temenni ediyoruz." denildi.

TFF'DEN DE GÜNEY'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu da resmi internet sitesinden Köksal Güney için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

"Köksal Güney'e geçmiş olsun dileriz" başlığıyla yayımlanan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Dr. Köksal Güney'in bugün Trabzon'da kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Dr. Köksal Güney ve Trabzonspor'a geçmiş olsun der, Güney'e acil şifa dileriz."