Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un takım Kaptanı Ali Serin, Teknik Direktör Turhan Özyazanlar’ın vefatına ilişkin düzenlediği basın toplantısında "Acımız çok büyük" dedi.

Bandırmaspor'un iyi bir teknik adam Bandırma'nın ise iyi bir insan kaybettiğini belirten Kaptan Serin, "Takım arkadaşlarım adına da söylüyorum. Bandırmaspor iyi bir hoca ve insanı kaybetti. Tanıyabileceğimiz iyi hocalardan birini kaybettik. Bize 20 günde büyük görevler yükledi. Biz de istediği görevi yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Turhan Özyazanlar’ın vefatından sonra isteklerinin çok daha fazlasını yapmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum." dedi.

Turhan Özyazanlar ile 5 yıldan buyana beraber çalıştıklarını dile getiren Bandırmaspor yardımcı antrenörü Ramazan Erin ise üzüntülerinin çok fazla olduğunu söyledi. Erin, "Kültürlü, karakterli, dürüst insanların en başında gelecek bir ağabeyimizi kaybettik." dedi.

Bilindiği gibi 2. Lig Beyaz Grubu'n 8. hafta maçında Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanan Bandırmaspor - Alpedo Kahramanmaraşspor maçının 70. dakikasında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Turhan Özyazanlar’ın kalp krizi geçirdiği belirtilmiş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Bu arada Turhan Özyazanlar’ın cenazesi yarın ikindi namazı sonrasında düzenlenecek tören ve kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul'da Karacaahmet'te toprağa verilecek.