Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları ön eleme maçına kadar hazır olmak istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın Dnipro ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği hazırlık maçının bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Portekizli teknik adam, iki gün üst üste oynadıkları karşılaşma nedeniyle yorgun olduklarını belirterek, "Sivasspor ile dün gece oynadık. İstanbul'a gece 4'te geldik. Bu nedenle oyuncularımı gösterdikleri performans için tebrik ediyorum. İki gün üst üste hazırlık maçı oynamak benim kararımdı. İlk oynayacağmız resmi maça kadar hazırlanmak istiyorum. Kaliteli bir takıma karşı oynadık. Böyle olunca kaliteli oyun ortaya koymak zordu imkansızdı." dedi. Pereira, kaliteli oyuncuları olmalarına rağmen yeni bir takım olduklarını ve uyumu yakalamak için çalıştıklarını ifade etti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ RAKİP

Bir gazetecinin "Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekilcek. Hangi takımın çıkmasını istersiniz ? Takım bu maçlara kadar hangi oranda hazır olur ?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Mümkün olan en iyi seviyeye gelmeye çalışacağız. Şamiyonlar Ligi'ne kadar üç tane hazırlık maçı oynayacağız. Ardından yine bu maçlara hazırlanmak için süremiz olacak. İlk maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Fazla takımla çalışma şansı bulamadık. Şampiyonlar Ligi'nde ihtimal dahilindeki rakiplerin hepsi çok güçlü. Gönlümden geçen takım diye birşey yok. Kazanmak için herşeyi yapacağız."

NANİ ve ROBİN VAN PERSİE UMARIM İLK MAÇA HAZIR OLURLAR

Takıma katılan Nani ve Robin Van Persie'nin üst düzey oyuncular olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, "Bu oyuncuların kalitesi tartışılmaz. Nani bizimle 3-4 gün antrenman yaparak maça çıktı. Van Persie dün imza attı. Onun durumunu birkaç gün sonra görürüz. Umarım ilk maça hazır olmaya çalışacaklar." diye konuştu.