MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin takım kaptanı Volkan Demirel, maçtan sonra yaptığı açıklamada, 3 gollü güzel bir galibiyet aldıklarını ancak yedikleri gol nedeniyle soyunma odasında üzgün olduklarını ifade etti.

Yedikleri golün bile takıma üzüntü verdiğini dile getiren sarı-lacivertli kaleci, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Umarım üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz. 15-20 gün öncesinde üzerimizde kara bulutlar vardı. Bunların zamanla düzeleceğini söyledik. Bu işin içinden çıkacak biz futbolculardık. Yavaş yavaş bunu göstermeye başladık. Hep beraber daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz."

A Milli Takım

Volkan Demirel, A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Her milli takım zamanında bunun bana sorulması, hem bana hem orada olan arkadaşlara saygısızlıktır. Artık olan oluyor, biten bitiyor. Herhalde bazı şeyleri yanlış yapıyorum veya yapamıyorum. Onu düşünmem lazım, onun dışında söyleyecek fazla bir şey yok. Milli takımdaki arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum. Gidip de gelen arkadaşlara da tekrar hayırlı olsun diyorum. Demek ki ben yanlış bir şeyler yapıyorum. Bunları düzeltmem lazım."

Milli takıma çağrılmaması konusunda neleri eksik yaptığının sorulması üzerine Volkan Demirel, "Performansım kötü olabilir, tweet atmıyor olabilirim, aramıyor olabilirim, lobim yoktur, bir sürü şey sayabilirim. O yüzden kendimde suçu arıyorum. Onun dışında da mili takıma başarılar diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

Volkan Demirel, milli takımla ilgili "Kimseyi aramadım çünkü arayacak bir durumum yok." ifadesini kullandı.

"Fatih Öztürk'ün yanına gittim"

Volkan Demirel, maçtan sonra yediği golle ilgili Akhisar Belediyespor kalecisi Fatih Öztürk'ün yanına gittiğini belirterek, "Biz kaleciler böyle durumlarda birbirimize destek oluruz. Kaleciler anlar birbirlerini. İki hafta önce iyi maç çıkarmıştı Trabzonspor karşısında. O maç iyi kaleciydi, şimdi bu golü yedi diye kötü kaleci olacak diye bir şey yok. Tekrar geçmiş olsun diyorum. Kaleciler yalnız adamdır, son adamdır. Böyle hatalar olacaktır." diye konuştu.