Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Hatay Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılacak olan Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu’nun temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde özellikle çocukların ilgisini kırmayan Başkan Yıldırım bol bol imza dağıttı, fotoğraf çektirdi.

Hedef 1 Milyon Üye Hatay tanıtımı ve bir dizi etkinliğe katılmak için Hatay'a gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Hatay Valisi Ercan Topaca'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Hatay'ın Defne ilçesinde yapılacak olan Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu açılışına geçen Yıldırım'a en yoğun ilgiyi çocuklar gösterdi. Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Fenerbahçeliler Şubesi Başkanı Ali Ezelsoy'un da eşlik ettiği Başkan Yıldırım temel atma töreninde yaptığı konuşmada Anaokulunun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Daha önce Hatay'a Fenerbahçe İlköğretim Okulunun açılış töreni için 7-8 yıl önce geldiğini de sözlerine ekleyen Yıldırım "Fenerbahçe Spor Kulübü olduğu kadar sivil toplum kuruluşudur." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından bin metrekare arsa üzerine 400 metrekare oturumlu 6 derslikten oluşacak olan Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulu'nun temeli atıldı. Başkan Aziz Yıldırım akşam saatlerinde Hedef 1 Milyon Üye Hatay tanıtımı toplantısına katılıp Hatay'dan ayrılacak.