Antalya'da Vahşet: Karısını Çocuklarının Önünde 8 Kez Bıçaklayarak Öldürdü! Antalya'da Vahşet: Karısını Çocuklarının Önünde 8 Kez Bıçaklayarak Öldürdü!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, Suriye uyruklu Levend M. (30), demir kapı camını kırarak girdiği evde Suzan E.'yi (34) bıçakla ağır yaralayıp, kızı Behiye E.'yi (12) ise öldürdü. Olayın ardından kaçan zanlının, bir süre ilişki yaşadığı arkadaşının eşi Suzan E.'nin bu durumu sonlandırmak istemesi üzerine cinayeti gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Dün sabah saat 10.30 sıralarında, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana gelen olayda, Levend M., demir kapısının camını kırarak Suzan E.'nin evine zorla girdi. Suzan E.'yi yüz ve kolundan 7 bıçak darbesiyle ağır yaralayan saldırgan, ardından Suzan E.'nin kızı Behiye E.'yi boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayarak kaçtı.

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan anne- kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, küçük Behiye E., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, annesi Suzan E.'nin tedavisi devam ediyor.

Polis, kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Akşam saatlerinde gizlendiği evde suç aletiyle birlikte yakalanan Levend M., gözaltına alındı. Cinayetin arkasındaki sebep ise Levend M.'nin, ilişki yaşadığı arkadaşının eşi Suzan E.'nin bu ilişkiyi sonlandırma isteği olarak belirlendi.