Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: Araç Direğe Çarptı, Sürücü Yaralı! Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: Araç Direğe Çarptı, Sürücü Yaralı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Mersin ili Tarsus İlçesi Yenice Mahallesi mevkisinde otobanda 2 binek araç ve 1 kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Siyasetçilerden Taziye Mesajları

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından, "Mersin TAG Otoyolu'nda meydana gelen elim trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." şeklinde açıklama yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Mersin-Adana kara yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, "Mersin'de TAG Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

Kaza Detayları ve Müdahale

Kaza, Diyarbakır’dan İstanbul’a seyahat eden bir yolcu otobüsünün otobanda 2 binek araç ve 1 kamyonla çarpışması sonucu meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu trajik kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.