Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Tekirdağ ve Çorlu İşletme Müdürlüğü çalışanları ile yönetim kadrosu düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Tekirdağ’da bir restoranda düzenlenen iftar programına, TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Akdemir, TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, TREDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Reşit Bilgili, TEDAŞ Tekirdağ Bölge Koordinatörü Ferruh Beceren ile Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve TREDAŞ’ın Tekirdağ ve Çorlu’daki çalışanları katıldı.
İftar programında konuşan TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, enerjinin günümüzde ekonomik kalkınmışlığın göstergesi olduğunu ifade ederek, TREDAŞ’ın enerjiyi nihai tüketiciye sağlıklı, kesintisiz ve kaliteli bir şekilde ilettiğini söyledi.
TREDAŞ’ın 20 bin kilometrekare gibi büyük bir alanda operasyonu yönettiğini anlatan Erdoğan, “Elektrik enerjisi artık hava ve su gibi yokluğuna insanın iki dakika bile tahammül edemediği bir araçtır. Bu ihtiyacın farkındayız ve bir milyon müşterimizin karanlıkta kalmaması için mücadele ediyoruz. Trakya bölgemiz, sanayisi her geçen gün artan ve dolayısıyla göç alan bir yapıya sahip olduğundan devamlı şebekenin geliştirilmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Avrupa standartlarında bir şebeke yapısına ulaşmak ile ilgili çalışmalarımız sürmektedir" ifadelerini kullandı.
Özelleştirmeyle birlikte Trakya’ya yapılan yatırım miktarının arttığına vurgu yapan Erdoğan, TREDAŞ’ın 2012 yılında özelleşmesinden sonra yatırım miktarının iki katına kadar çıktığını ifade etti.
TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdoğan, Türkiye’deki 21 dağıtım şirketinin içerisinde kayıp kaçakta en iyi şirket olduklarını dile getirerek, TREDAŞ’ı bu konuma getiren tüm duyarlı müşterilere teşekkür etti.
IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Akdemir de yaptığı konuşmada, enerji grubunuzda yapılan başarılı çalışmaların holdinge cesaret verdiğini belirterek, Trakya bölgesindeki şirketlerin başarılı çalışmaları, bölgeye yatırım yapma konusunda olumlu bir izlenim bıraktığını kaydetti.