WhatsApp'ın bugün akşam saatlerinde çöktüğü konuşulmaya başlandı. Whatsapp kullanıcılarından bazıları paylaşım yapmadığını ya da yavaşlık sorunlarının olduğunu farklı hesaplardan bildirdi. Dünya genelinde aktif 1 milyara yakın kullanıcısı olan WhatsApp'ın akşam saatlerinde özellikle İngiltere ve Avrupa'daki bazı ülkelerde çöktüğü konuşuluyor. Whatsapp'tan ise konu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

WhatsApp uygulamasını kullanana bazı kullanıcılar sorunun hala devam ettiğini ifade ediyor. Whatsapp'tan yapılacak açıklama bekleniyor. İşte detaylar.
Whatsapp uygulaması bazı kullanıcılarda sorunsuz bir şekilde çalışırken son sürüme sahip kullanıcılar arasında mesaj gönderememe ve çağrı gerçekleştirememe gibi problemler yaşandığı gözlemleniyor. Whatsapp'ın neden çöktüğüne dair henüz bir açıklama yapılmış olmasa da problemin farklı sürümlerde değişiklik göstermesi yaşanılan problemin güncellemeden kaynaklanmış olabileceğini gösteriyor. Google Play Store'da yer alan son yorumlara göz atıldığında son sürüm güncellemesini gerçekleştiren kullanıcıların mesaj gönderemediğini ve bağlantı hatası yaşadığını belirten pek çok gönderiye rastlamak mümkün.
Whatsapp'ta bu soruna yakalanmamak için şimdilik son sürüm güncellemesi yapmamanız faydalı olacaktır. Güncellemeyi yapan kullanıcıların eski sürüme dönme şansı bulunmadıkları için yeni bir güncelleme gelene kadar ya da Whatsapp soruna farklı bir çözüm geliştirene kadar beklemesi gerekiyor.
Twitter'da Whatsapp ile ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları
Whatsapp'n çöktüğünü Twitter'dan öğrenenler?
Whatsapp çalışmıyormuş twitterdan öğrenen kaç kişiyiz?
WhatsApp sevdiğimiz bir programdı.. Yeşil gözükür, devamlı ileti yollardı.. Artık yollamıyor..
Whatsapp bozuldu diye sildim tekrar yüklemeye çalışıyorum bu sefer hiç giremiyorum ağlıcaaaam
Galiba Iphoneden gicik almis whatsapp kurucusu
Bu WhatsApp da bağlanamayanlar var mı düzelten var mı
Neeeeeee whatsapp mı bozulmuş
Whatsapp a girmeyen afyon güldüm gızzz
İPhone de whatsapp sıkıntısı yaşayan var mı