aa oyunun hilesi nasıl yapılır AA oyun hileleri burada Android ve İOS işletim siteminde vazgeçilmez oyunlar arasında yer alan aa oyunu popüler olmayı devam ettiriyor.AA oyunu hem beceri hemde el hızı istiyor.Bu oyun hakkında merak edilen tüm detayları bu haberimizde bulacaksınız.AA oyunu hileleri ve aa oyunu nasıl oynanır sorularınıza cevap arıyorsanız yazımızın devamını okumalısınız…

İlk defa oynayacak olanlar oldukça basit gibi görecek ama hareket etmekte olan platformun üzerine elinizdeki sayıları yerleştirmeye çalışmak sizi epey zorlayacak. Ancak oyunda ilerledikçe dönen platform iyice hızlanıyor ve daha fazla sayı yerleştirmek durumunda kalıyorsunuz. Sayıları yerleştirmek ise tam bir sorun. Çünkü sayıları platformdaki boşluğa denk getirmek için doğru zamanı kollamalı ve kesinlikle acele etmemelisiniz. Tereddüt etmeniz durumunda bölüme en baştan başlayacağınızı unutmayın. İlk başta saçma gelen ancak oynadıkça anlam kazanan ve gitgide zorlayan oynanışı ile sizi içerisine çekeceğini düşündüğüm aa oyununda yüzlerce bölüm bulunuyor. Bu bölümleri ilerleyerek açabildiğiniz gibi satın alma işlemi ile tek seferde de açabiliyorsunuz.

DEKUPAJLI ÇÖZÜM

Daha çok mobilyacıların kullandığı ahşap kesme makinası olan dekupajı kullanarak bölümü geçmeyi hedefleyen kullanıcı, bu yöntemle ilk denemesinde başarılı olamasa da birkaç denemede başarı sağlıyor.

OYUN SİZİ BAĞIMLI HALE GETİREBİLİR

Son derece sürükleyici olan “aa” oyunu, sizi kolayca bağımlısı haline getirebilir. Kendi etrafında dönen bir yuvarlağa size verilen sayı çubuklarını birbirlerine temas ettirmeden saplamaya çalıştığınız bu oyunda bölümleri geçtikçe dairenin dönme hızı, çubukların sayısı ve dairenin dönüş yönü gibi unsurlar değişebiliyor. Oyun her geçen bölümde daha da zor bir hal alıyor. Bu oyun sürükleyici olmasının yanı sıra kullanıcılarının da bir hayli sinirlerini bozuyor.