Kullanıcıların merakla beklediği Asus'un son telefonu Asus Zenfone 2 artık tüm modelleri ile Türkiye'de satışa sunuldu. Peki Asus Zenfone 2 detayları, özellikleri, fiyatı ve nasıl alınabileceğini merak mı ediyorsunuz? İşte Asus Zenfone 2 hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar bu haberimizde sizleri bekliyor...

Dünyanın ilk 4 GB RAM’li akıllı telefonu olarak dikkatleri üzerine çeken ASUS ZenFone 2’nin 32 ve 64 GB dahili hafızaya sahip modelleri uzun süredir bekleniyordu. Bugün gelen bilgiye göre çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan ASUS ZenFone 2’nin bütün modelleri stoklarda yerini aldı.
ASUS ZenFone 2’nin 1.8 GHz işlemciye sahip 16 GB dahili hafızalı modeli 1099 TL, 1.8 GHz işlemciye sahip 16 GB dahili hafızalı modeli 1099 TL, 2.3 GHz işlemciye sahip 32 GB dahili hafızalı modeli 1299 TL ve 2.3 GHz işlemciye sahip 64 GB dahili hafızalı modeli 1499 TL’den ASUS E-Shop güvencesiyle kullanıcılara sunuldu.

Cazibe kırmızısı, buzul grisi ve saf altın renkleriyle tüketicilerin karşısına çıkan ASUS ZenFone 2, yüksek performansa uygun fiyatlardan sahip olmak isteyenleri ASUS E-Shop ve diğer perakende mağazalarında bekliyor. (Akillitelefon)