Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Türkoğlu ilçesinde yapılmakta olan Türkoğlu Taziye Evi ve Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Etüd Proje Müdürü Harun Buz, olmak üzere Türkoğlu İlçesine giden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı, Türkoğlu Belediye Başkanı Av. Mustafa Taşhan ve AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ile vatandaşlar karşıladılar.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yapılmakta olan Türkoğlu Taziye Evi ve Kütüphanesi inşaatını gezen Başkan Poyraz, burada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Türkoğlu Taziye Evi ve Kütüphanesi inşaatına ilişkin Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a bilgiler veren Etüd Proje Müdürü Harun Buz: “Kütüphane ve Taziye Evi Yapım işinde; 958 m2 toplam alana sahip 2 kat olarak projelendirilen binanın Temel, bodrum kat perdeleri tamamlanmış olup Bodrum kat tablası beton dökümü yapılacak olup söz konusu işin Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.
Bodrum Katta; (479 m2) ; 102,70 m2 alana sahip Kütüphane Salonları, 38 m2 alana sahip İnternet Salonları, Bay-Bayan WC ve Depo mahalleri bulunmaktadır.

Zemin Katta; (479 m2); 74,60 m2 alana sahip Taziye Evi Salonları, 26,70 m2 alana sahip Yemek Salonları, 37 m2 alana sahip Mutfak, Bay bayan WC ve Depo mahalleri bulunmaktadır. Şu ana kadar birinci katın karkası çıkmış olup, tabla demirleri bağlanmış durumda” dedi.

Öte yandan taziye evi ve kütüphanenin en kısa süre içerisinde bitirileceğine dikkat çeken Başkan Poyraz: “Şehir merkezinde hizmet veren kütüphanelerimiz sabah 8.00 akşam 23.00 esasına göre çalışmaktadır. Kışın soğuktan, yazın sıcaktan etkilenmeden evlerinde ders çalışma ortamı bulamayan öğrencilerimize hizmetin en güzelini sunmaktayız. Taziye evi ise artık vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Binayı en kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmetinize sunacağız” diye konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Av. Mustafa Taşhan, AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ve vatandaşlar, böylesine anlamlı bir hizmetten dolayı Başkan Poyraz'a teşekkür ettiler.