Müge Anlı'da kızı Semanur Tunçay'ı arayan annesi kızının Kahramanmaraş'ta bir markette sigorta girişinin yapıldığını, market sahibinin üzerine iki tane de pavyon göründüğünü iddia etti.

İstanbul Kartal'da bir ay önce kaybolan Semanur Tunçay İzmir'de grafik tasarımcı olarak çalıştığını söyledi. Ancak annesi Semanur'un önce Diyarbakır'a gittiğini, oradan Kahramanmaraş'a gittiğini ve markette çalışmaya başlıyor göründüğünü söyledi. Kahramanmaraş'ta sigortası yapılan marketin sahibinin üzerine iki adet de pavyon göründüğünü ve kızının kötü yola düşürülmüş olmasından korktuğunu söyledi.

Bu arada telefonla programa bağlanan Semanur Tunçay, İzmir'de çalıştığını ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Telefonla Müge Anlı'ya bağlanan Semanur Tunçay, babasıyla arasında sorun olduğunu ve geri dönmeyeceğini söyledi. Semanur, babasının kendisiyle ilgilenmediğini, okulunun yolunu bile bilmediğini anlattı.

Semanur konuşmasında "Ben anneme, bana kısa bir zaman verin, ya seni yanıma alacağım, ya da ben geleceğim dedim. Ancak buraya çıktılar. Artık hi geri dönmeyeceğim. Hakkımda yapılan kayıp başvurularını da kaldıracağım. Geri dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Müge Anlı Semanur Taş'a yaptığının yanlış olduğunu söylerken programa Kebriye Hanımın ağlaması damga vurdu. Müge Anlı'nın sağ kolu Kebriye Hanım "Biz evlatlarımız için çalışıyoruz. Semanur'un, anne babasıyla bu şekilde konuşması beni çok üzdü. Benim de bir kızım var ve benimle böyle konuşssaçok üzülürüm" diye konuştu.