İstanbul'da yaşanan dehşede düşüren olayda, 21 yaşındaki Kader Kaya adlı genç bir kadın, hamileliğini ailesinden gizleyerek bebeğini öldürme kararı aldı. Karnının şişmesini kilo alımına bağlayan genç kadın, doğum sancıları başlayınca evinde tek başına doğum yapma kararı aldı.

Kendi kendine doğum yapan Kader Kaya, bebek doğduktan sonra vahşice bir davranış sergileyerek, doğan bebeğini evinin banyosundan, yaklaşık 30 metre yükseklikten apartman boşluğuna attı. Ardından, ailesine ve çevresine olayı gizleyerek normal yaşantısına devam etti.

Ancak olay, tamamen tesadüfen ortaya çıktı. Karşı apartmanda oturan bir kadın, apartman boşluğuna düşürdüğü eşyalarını toplamak için aşağı indiğinde yaşamını yitirmiş bebeği fark etti. Hemen durumu bildiren kadının ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Kader Kaya, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Genç kadın, adli makamlar tarafından tutuklanarak cezai soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta Narkoçelik-14 Operasyonu: Torbacılar Yakalandı! Kahramanmaraş'ta Narkoçelik-14 Operasyonu: Torbacılar Yakalandı!