Kahramanmaraş'ta, şehit abisi Jandarma Özel Harekatçı Nur Muhammed Atmaca ve deprem şehitleri anısına, Nur Sima Atmaca tarafından bir hobi sınıfı kuruldu. Türkoğlu ilçesinin Ceceli Mahallesi İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen açılışta, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle hazırlanan hobi sınıfı, 4 ay içerisinde tamamlandı.

Hobi sınıfında müzik köşesi, Gazze standı, kütüphane ve öğrencilere yönelik zeka geliştirici oyun alanları bulunuyor. Şövalye ve tuvallerle süslenmiş sınıfta, çocuklara Gazze şuurunu aşılamaya yönelik Mescid-i Aksa köşesi de yer alıyor. Zengin bir kütüphaneye de ev sahipliği yapan sınıf, tüm okulun hizmetine açıldı.

Japonya'dan Kahramanmaraş'a Övgü: 'Deprem İnşaatları Etkileyici!' Japonya'dan Kahramanmaraş'a Övgü: 'Deprem İnşaatları Etkileyici!'

Projeyi tanıtan Nursima Atmaca, açılışta duygusal anlar yaşadığını ifade ederek, "Vefat eden Muhammed Atmaca adına, aynı zamanda deprem şehidi öğretmenimiz Hakan Bal adına düzenlemiş olduğumuz hobi sınıfının açılışındayız. Benim için çok kıymetli bir gün. Hobi sınıfımızda müzik, resim, zeka oyunları ve kütüphane köşeleri bulunuyor. Ayrıca kanayan yaramız Mescid-i Aksa için oluşturulmuş bir köşe var. Buradan çocukların faydalanması benim için çok kıymetli. İnşallah gelecek nesillere çok daha aydınlık bir Türkiye, çok daha geniş bir görüş açısı bırakmayı hedefliyoruz. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.