Programa Kahramanmaraş Millet vekilleri Yıldırım Mehmet RAMAZANOĞLU, SITKI GÜVENÇ, Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa POYRAZ, Ak Parti Merkez İlçe Başkamı Necati OKAY, Kahramanmaraş Baro Başkanı Metin DOĞAN  ve çok sayıda misafir katıldı.

Sunuculuğunu Radyo 7 programcılarından Mehmet ERCAN üstlenirken , Proğramın diğer misafirleri Dünya Kıraat ve Kuranı güzel okuma ikincisi Hafız Mehmet BİLİR, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Yrd.Doç. Mustafa CAN, Radyo 7 Proğramcılarından Barış Cem KAYA idi.

Hafız Mehmet BİLİR'in Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan Proğram , Akparti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Fırat GÖRGEL'in açılış konuşması ile devam etti.Görgel açılış konuşmasında en sevgiliye olan muhabbetini aşağıdaki cümlelerle dile getirdi;

“Muhabbetten Muhammed oldu hasıl, Muhammedsiz muhabbetten ne hasıl.
Muhabbet eğer içinde O varsa güzeldir. Evet, bugün bizleri bu güzel ortamda burada buluşturan neden, kendisini anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kaldığı sevgililer sevgilisine, şefkat abidesine duyduğumuz sevgi ve özlemdir. “ diyen Fırat GÖRGEL konuşmasını  “Ruhlar birşey bekliyor, maneviyata aç gönüllerimiz, her şeyin madde olmadığını anlatan bir nur istiyor. Her şeye rağmen, ruh ve mânâ kökleri sağlam; fıtratlarındaki saflığı , temizliği barındıran insanoğlu, er ya da geç dönüp dolaşıp O'nun şefkat ve merhamet ikliminde buluşmalı , yeni bir dirilişe ermeli ve dünyaya yeniden sevgiyi , barışı getirmelidir diye düşünüyorum. İnşallah O'nu anmak için tertiplediğimiz bu program okyanusta damla misali de olsa kalplerimizde manevi bir uyanışın oluşmasına, Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olmasına ve O'nun bize öğrettiği İslamî prensiplerin zerrelerimize kadar hayatımıza aksederek dünya ve ahiret mutluluğumuza vesile olması dileklerimle” temennisiyle son verdi.

Devamında Yrd.Doç. Mustafa CAN ”˜peygamberi anlamak' isimli konferansı ile salonu dolduran misafirlere yaklaşık bir saat boyunca önemli mesajlar vererek temennilerde bulundu.

Poyramın son bölümünde is Barış Cem KAYA'nın keyifli naatları ile sahne alarak kısasları ile dinletisini taçlandır.

Gecenin sonunda programın misafirlerine Ak Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları olarak plaketler takdim edildi.