Samsun Özel Canik Başarı Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen ağaç dikme kampanyasında yüzlerce fidan toprakla buluştu. Bağışçılar arasında yer alan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, kendi fidanını kendi dikti.

Canik Başarı Üniversitesi kampüsünde "Her Nefes Bir Umut" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturulan Hatıra Ormanı için açılış töreni gerçekleştirildi. Canik Başarı Üniversitesi İşletme Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin sürdürdüğü projeye çok sayıda öğrenci ve akademisyen, bağışlarıyla destek oldu. Ülkemizin yeşil dokusunun genişletilip erozyonla mücadele bilincine örnek olmak amacıyla bu projeyi başlattıklarını ifade eden üniversite öğrencileri, fidanlara künye takılması ile birlikte her bağışçıya katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Projede yer alan öğrencilerle bir araya gelen Başarı Vakfı Başkan Yardımcısı Nevzat Yüksel, “Böyle hayırlı bir işi başlatıp hepimizi de buna dâhil ettiniz. İnsanın yeryüzünde faydalı bir eser bırakmasından daha kalıcı ne olabilir? Hepinizi kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.