Cihan Sendikalar Konfederasyonu (Cihan-Sen) ve Aktif Eğitimciler Sendikası Eskişehir İl Temsilcileri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftara Cihan Konfederasyonu ve Aktif Eğitimciler Sendikası Eskişehir İl Temsilcisi Murat Gürcan, Ufuk Sağlık ve Sosyal Hizmetliler Sendika İl Temsilcisi Alaeddin Yıldız, Ufuk Büro Sendikası İl Temsilcisi Semih Savuran, Ufuk Enerji Sendikası İl Temsilcisi Mustafa İlgin, Ufuk Bayındırlık Sendikası İl Temsilcisi İsa Çifci, Ufuk Tarım Orman Sendikası İl Temsilcisi Erdal Adıgüzel ve Ufuk Yerel Yönetimler Sendikası İl Temsilcisi Bahadır Batca katıldı.

İftar sonrası konuşan Ufuk Sağlık Sen Eskişehir İl Temsilcisi Alaeddin Yıldız, AB standartlarında bağımsız bir sendikacılık yapmak üzere yola çıktıklarını ve bunun için çalıştıklarını söyledi. Yıldız, “Sendikamız, tüm çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını geliştirmek, mesleki gelişimlerini ve yükselmelerinin önündeki engelleri kaldırmak, yenilikçi bilimsel ve nitelikli bir çalışma ortamı oluşturmayı hedeflemektedir.” dedi.

Cihan Konfederasyonu ve Aktif Eğitimciler Sendikası Eskişehir il Temsilcisi Murat Gürcan da Ramazan ayının Türkiye’ye, dünyaya, insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Cihan Sen’in hedefleri hakkında bilgiler veren Gürcan, Aktif Eğitimciler Sendikası olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde ortak akıl toplantıları, seminerler, doğa yürüyüşleri, geziler, piknikler düzenleyerek sosyal sendikacılık yapıklarını kaydetti.

Sosyal aktivitelerin yanı sıra üyelerinin özlük haklarını korumaya çalıştıklarını aktaran Gürcan, “Öğretmenlik mesleğinin standartlarını yükseltebilmek için eylemlerle sendikamız adına aktivitede bulundu. Konfederasyonumuz adalet, eşitlik ve sorumluluk ilkelerimizle insanımıza katma değer sağlama azmindedir. Sevinçleri, acıları paylaşmada güvenli bir liman olma dua ve niyetiyle ayrıştırmak için değil, birlik ve dirlik için çıktık Bu yolda gelin geleceğe hep beraber güvenle yürüyelim ve yol arkadaşlığı yapalım.” diye konuştu.