Gaziantep Yurttaş Hakları Derneği Başkanı Ali Peri, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla kimsesiz ve yetim çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi. Peri, çocukların bazı ihtiyaçlarını karşılarken, onlara oyuncak dağıttı.

Ali Peri, çocukların eksik olan ihtiyaçlarının bir bölümünü de karşılayarak bütün çocuklarla birebir ilgilendi ve oyuncaklar dağıttı. Kimsesiz ve yetim çocukların sevgiye, şefkate ve ilgiye ihtiyacı olduğunu belirten Peri, “Bu çocuklarımız hepimizin evlatları. Ben de 'Dünya Yetim Günü' dolayısıyla çocuklarımızı ziyaret ettim. Bir nebze de olsa katkı sağlamak istedim. Gerçekten kaldıkları ortamda her türlü imkanları var. Ancak onların imkan kadar şefkate de ihtiyacı var. Çocuklarımızdan sevgimizi esirgemeyelim.” dedi.

Peri, kimsesiz ve yetim çocukların yüzünü gülerken görmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Elinden geldiğince kimsesiz ve yetim çocuklarla bir araya gelmek istediğini vurgulayan Peri, “Duygulu anlar yaşadım. Gelen ziyaretçilere gösterdikleri sıcak ilgi, insanı duygulandırıyor. Bu arada sahip çıkanlara da teşekkür ederim. Gerçekten çocuklarla iyi ilgileniyorlar. Çocukların gözlerinin hep kapıda olduğunu gözlemledim. Kendilerini ziyarete birileri gelsin istiyorlar. İmkanı olan herkesin bu çocuklarla buluşup destek olmasını ve sevgilerini göstermelerini öneriyorum.” ifadelerini kullandı.