Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son yaptığı çalışan kadın açıklamalarına Fatih Portakal'dan çok sert tepki geldi. "Sinirden titriyorum" diyen Portakal Erdoğan'a verdi veriştirdi. Peki Fatih Portakal'ın eşi kimdir? Fatih Portakal'ın bebeği olmuyor mu? Fatih Portakal'ın çocuğu olmuyor mu?

Portakal canlı yayında "Çok kızıyorum, ve bakın tüylerim diken diken oluyor, sinirden titriyorum. Kadını sadece doğurganlık özelliğiyle gösteren bir siyaset anlayışını kabul etmiyorum. Lütfen, ülkenin bu kadar çok gerçek gündemi varken bırakın bu konuları, çocuksuz aileleri üzüyorsunuz. Benim ailem gibi. Çok üzüyorsunuz. Üzmek zorunda değilsiniz. Bizler sizin bu muhabbetinizi çekmek zorunda değiliz. Ben çekmek zorunda değilim. Eşim üzülmek zorunda değil." diye tepkide bulundu. 

Armağan Portakal Fatih Portakal

Armağan Portakal kimdir? Biraz dinleyebilir miyiz sizden? 44,5 yasındayım daha dogrusu 40+ (plus) yaşındayım diyorum buna ben. 40 yas ve sonrası cünkü bence bıyolojiık bır yaş değil bır ruh yaşı. Aslen Salihlili’yim. 3 kız kardeşiz biz. Ben en küçükleriyim. Çevre mühendisiyim fakat çevre mühendisliğini yapmadım bilinçli olarak. O zaman oyle bir karar verdim cok severek okudum. Ardından pazarlama sektöründe yani pazarlama departmanında çalışmaya basladım. 22 yıldır çalısıyorum bundan 8 yıl once iş hayatıma, kurumsal hayata bir son verekek istifa edip sistem dışına çıktım. Sonra İstanbul’a geldik ve ben tekrar kurumsal hayata girmedim. Pazarlama yol arkadaşlığı dediğim freelance, kendıme farklı bir sistem kurdum bunun yanında da yeni hobiler edindim fotoğraf çekmek gibi rüzgar sörfü gibi. Özellikle fotoğraf benim için hani çok önemli fotoğraf sayesinde sürekli yeniı yerlere gidiyorum, yeni hikayeler yeni fotoğraflar ve bunların hikayeleri beni çok zenginleştiren ve aynı zamanda kişisel gelişimime gerçekten katkı sağlayan bir hobi. Sosyal sorumluluk aktiviteleri yapıyorum. Yani çektiğim fotoğraflar bir işe yarasın diye. TÜRGÖK Türkiye görme özürlüler kitaplığı yararına sergiler açtım kabartma kitapları için. Ondan sonra “Tesadüf” isminde küçük bir kitabım var. Tesadüf benim hayat boyu böyle küçük bir ajandaya başımdan geçen olaylar sonucu not aldığım kısa kısa sozler, minik minik, hani minicik hikayeler gibi, eteğimdeki taşları döktüğüm birşey. Onu önce sadece eşime dostuma bir yılbaşı hediyesi yapmak için bastırmıştım. Ama arkasından sonra Pastiga yayın evi bastı. Şimdi kitapçılarda satılıyor. Tesadüfün boyu çok ufak ufacık bır kitaptı , ama bir sürü sosyal sorumluluk aktivitesine katıldı. Sonra boyu büyüdü normal kitap boyutuna geldi . Ama burnu büyümedi diyorum ben.Kaynak: Fatih Portakal'ın eşi herkesi şaşırttı 

Armağan Portakal

İŞte Armağan Portakal