Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, belediyeye ait sosyal tesislerde verilen yemekte yaptığı konuşmada, engellilerin belirli gün ve haftalarda değil her zaman hatırlanması gerektiğini bildirdi.

Engellileri yılın her günü aynı değerde ve aynı kıymette gördüklerini belirten Pehlivan, kamu kurumları ve görevlileri olarak engellilerin günlük ve sosyal yaşamlarını kolaylaştırmak için üzerlerine düşen görevi yerine getirme gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Engelllerin normal hayatta yaşadıkları sıkıntıları iletmelerini isteyen Pehlivan, şunları kaydetti: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından hem ekonomik durumunuz hem de iş hayatınızla ilgili bir takım kanuni düzenlemeler yapıldı. Bunların yanı sıra yerelde de kamu hizmetlerinden daha etkin ve hızlı faydalanmanız hususunda çalışmalar yapılıyor. Bunların yanında varsa taleplerinizi ve yaşadığınız sıkıntıları hiç çekinmeden sosyal hizmet uzmanlarımız aracılığıyla bizlere iletmenizi istiyorum. Bizler tüm mütevelli heyetimiz ve uzmanlarımızla sizlerin yanınızda ve hizmetindeyiz.”

Yemeğe, Göksun SYDV mütevelli heyeti, sosyal yardım uzmanları ile engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı.