Samsun’un Ladik ilçesinde faaliyet gösteren Akçansa Çimento, bayileri ve iş ortaklarına yönelik düzenlediği iftara huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu sakinlerini de davet etti.

Shareton Otel’de düzenlenen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftarın açılış konuşmasını yapan Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı ve Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gürdal, şunları kaydetti: “Akçansa, Türkiye’nin en büyük çimento şirketi. Kendi varlığı hissedar yapısına bakıldığında Sabancı Holding ve Heidelberg Çimento ortaklığında halka açık yapısı şirketimizin kurumsal ve şeffaflığına güç katıyor. En büyük isteğimiz sürdürülebilir ve etkin büyümeyi paydaşlarımızla berber daha iyi günlere hep birlikte ulaşmak. Geçen yıl bizim için çok iyi geçti. Bu yılın ilk 6 ayına bakıldığında aynı şekilde yönetim, iş ortaklarımız ve paydaşlarımızla yine güzel bir yılı yaşıyoruz. Bu durumun gelecek dönemde devam etmesini temenni ediyorum.”

Çok sayıda iş adamının katıldığı iftara Akçansa yöneticileri, Ramazan ayının bereketi tüm kesimlerle paylaşmak adına huzurevindeki yaşlılar ile çocuk esirgeme kurumundaki çocukları da davet etmesi katılımcıların takdirini topladı.