- Hava şartları ve kar yağışıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, İç Güvenlik Paketi'ni görüşmeye başlayacak.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüşecek, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'na katılacak. Erdoğan, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Senatör Bob Corker, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Tachi ile görüşecek.(11.30-13.00-16.00-17.00-18.30Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rixos Otel'de AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı'na katılacak. Davutoğlu, başbakanlık merkez binada sırasıyla; IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşar Vekili İsmail Hakkı Musa ile görüşecek, Anadolu Yayın Platformu toplantısına katılacak. (10.30-14.00-15.30-16.30-19.00-Ankara)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek sırasıyla ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Michael Turner, Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Taçi'yi kabul edecek. (10.15-15.00-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve heyetini bakanlıkta kabul edecek. (11.30-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Göksu Lokantası'nda, kanaat önderleriyle bir araya gelecek. (10.00-Ankara)

- 28 Şubat davasının 76. duruşmasına Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30-Ankara)

- Bursa Barosu, meslek odaları ve sendikalar, İç Güvenlik Yasa Tasarısı konusunda basın açıklaması yapacak. (12.30 - Bursa)

- Adana İnşaat Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak. (12.00- Adana)


DÜNYA

- Yunan hükümeti, devleti iflastan kurtarmak için yeni kredi yardımları isteyip istemeyeceğine karar verecek. ( Atina )

- Rusya yanlısı ayrılıkçılar,Ukrayna'da stratejik açıdan önemi olan Debaltsevo kentinin büyük bölümünü ele geçirdi. Gelişmeler takip ediliyor. ( Kiev-Moskova )

- Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al-Thani, Japonya'ya resmi bir ziyarette bulunacak. Al-Thani'nin üç günlük ziyareti sırasında, İmparator Akihito ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile görüşmesi bekleniyor.( Tokyo )

SPOR

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor-Napoli ile Liverpool ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. (20.00/22.05-Trabzon/Liverpool)

Süper Lig'in 21. Haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Kasımpaşa bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00-İstanbul)

Süper Ligde 21. hafta maçlarının hazırlıkları takip edilecek.