Kahramanmaraş'ta yüzlerce çeşit pasta ile vatandaşın damak zevkine hitap eden ayrıca toplu organizasyon, doğum günleri pastalarının en çok aranılan ismi olan Tatlı Park, 2020 konseptinin sırlarını Haber 46’ya anlattı.

Kahramanmaraş’ta uzun yıllar çalışarak emeğin ve özverinin güvene dönüştüğü adres olan Tatlı Park, 2020 yılı için çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık bir aydan bu yana yazılı olarak 2020 lezzetlerini hazırlamak için çalışan Tatlı Park Konsept Pastanesi Yetkilisi Abdullah İşler Haber 46’ya çok özel açıklamalarda bulundu.

TATLI PARK'TAN TATLI KARELER - TIKLA 

2020'YE GİRERKEN 2020 PASTA

Oluşturduğu farklı konsept ile Kahramanmaraş’ta hızla yükselen Tatlı Park Pastaneleri, 2020 yılı yılbaşı için 2020 pasta üreteceğini duyurdu. Ayrıca 2020’inci pastayı alan şanslı müşterilerini ise Çeyrek altın ve farklı sürprizlerin beklediği bildirildi.

Tatlı Park Konsept Pastanesi Yetkilisi Abdullah İşler yaptığı açıklamada: “Tatlı park deyince ilk başta insanların aklına farklı lezzetler, kalite ve efsane tatlar geliyor. Standartların dışına çıkarak özel tasarımlar üzerine yoğunlaşıyoruz. Pastalarımızda kullanmak için meyvelerin en doğalını, en tazesini seçmek için büyük özen gösteriyoruz. Doğal tatlı ve doğal pastayı müşterimizin talebi doğrultusunda üretip tüketime sunuyoruz. Pastalarımızda ve tatlılarımızda kesinlikle glikoz kullanmıyoruz. Yaptığımız her bir pastayı, sanki tek bir pasta yapıyormuş gibi özenle hazırlıyoruz" dedi.

YERLİ SATIŞ TEKNOLOJİSİNİN İÇİNE GİRDİK

Şu anda yerli bir yazılım olan duube uygulaması ile online satış kanalına girdik. Bu sistem piyasada bulanan sipariş firmalarının daha geliştirilmişi. Eksiklikleri giderilmiş bir uygulama. Şu anda Kahramanmaraş'ta 80 işletmeye kadar ulaştı. Bu yazılım 1 Ocak'ta açılışını yapacak. Müşterilerimiz 1 Ocak'tan itibaren duube üzerinden Tatlı Parkın tüm menüsünü, yiyeceklerini, içeceklerini ve tüm ürünlerini fiyatları ile beraber karşılaştırıp sipariş verebilecek.

KAHRAMANMARAŞLI YENİLİK İSTİYOR

Şehrimizde yıllar boyu devam eden aynı gelenekte, aynı kültürde gelişmiş bir pastanecilik, tatlıcılık ve pastacılık söz konusu. Ama hiç kimse bunun bir tık dışına çıkamamış. Tatlı Park olarak geleneklerimizden vazgeçmeden, daha modern çizgilerle ve yeni bir konsept anlayışıyla müşterilerimize hizmet vermek istiyoruz.

Yeni tatlar, yeni lezzetler, yeni tasarımlar... Ama bunu yaparken doğallıktan asla vazgeçmeyi düşünmedik. Yapay tatlar yerine gerçek tatları müşterilerimize sunmayı tercih ediyoruz.

KALİTE VE USTALIK ÇOK ÖNEMLİ

Pasta ve tatlı yapmanın en önemli püf noktası maharet ve malzemedir. Kaliteli hammadde, hakiki tereyağ, kuruyemişler, meyveler ve tüm bunlardan da öteye giden bazı unsurları var. İş bilgisi ustalık, Bizde yapılan her iş gerçek bir aşlkla ve ustalıkla yapılmalıdır. En iyi malzemeyi kullanırsınız ancak yaptığınız işe değer vermiyorsanız, işinize aşık değilseniz, o malzemeleri ustalıkla bir araya getiremiyorsanız olmaz. 

Bugün şehrin en iyi pastacısı olarak konuşuluyorsak bunun altında bir emek var, özen var, özveri var... Dahası işimze gösterdiğimiz saygı var. Tüm bu değerler bizim olmazsa olmazlarımızdır. Bu değerlere sımsıkı sarılması Tatlı Parkı bugünkü saygın konumuna getiren en önemli etmenlerin başında gelmektedir.

ÜRETTİĞİMİZ PASTALAR TÜRKİYE’NİN BİR ÇOK YERİNDE YAPILMIYOR

Bizim ürettiğimiz pastalar Kahramanmaraş'ta hatta Türkiye'nin birçok bölgesinde hiç olmayan pasta çeşitleridir. Pasta modellerini, kremaları, ıslak kekleri burada üretip Kahramanmaraş halkına satıyoruz. Tüketici bunlardan gayet memnun. Emeğimizin de karşılığını alıyoruz.

DOĞAL KAHVALTI TUTULUYOR

Tatlı Partk'ta kahvaltıının da ayrı ve güzel bir yeri vardır. Kahvaltıda kullandığımız tüm ürünlerin doğal ve organik olmasına büyük özen gösteriyoruz. Kahvaltı hafta içi de dahil olmak üzere neredeyse tüm masallarımız her zaman dolu geçiyor. Kahramanmaraş'ta kahvaltıda da büyük bir fark yarattığımızı düşünüyorum. 

GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Gastronomi çalışmaları için biz şehrimizde olmayan birçok ürünü. hammaddeyi getirerek farklı ürünler üretime peşindeyiz. Çünkü var olanı yapmak bizim için yeterli değil. Biz her zaman olmayanı,sıradışı ürünler ve sevilecek ürünler yapmak peşindeyiz. Gastronomi anlamında böyle bir katkımız olacak bu şehre. Yeni kültürler ve yeni akımlar getirmeyi seviyoruz. Sunumlarımız olsun tabaklarımız olsun, kahve sunumlarımız olsun, pasta sunumlarımızla, pastanın tarzıyla lezzetiyle çok firmadan farklıyız.

Tatlı Partk olarak biz, renkli tabak kullanmaya başladıktan sonra bu tarz tabakların piyasaya sürülüşünde büyük bir artış oldu. Ayrıca bazı firmaların bizim bazı pastalarımızı üretmeye çalışmaları, bizim takdire şayan bir iş yaptığımızı ortaya koyuyor. Taklitlerimizi gördükçe 'Evet ve biz çok doğru bir şey yapıyoruz' diyoruz.

YILBAŞINA ÖZEL ÇEKİLİŞ

Yılbaşında özellikle 2020 pasta satışa sunacağız. Zaten normal bir günde bin adete yakın pasta satışımız oluyor. Yılbaşı özel bir gündür bu günde ortalama 2,5 kat pasta satışına çıkacak diye düşünüyoruz. Biz de sembolik olarak 2020 pastayı üretip tüketicilerimizin sunacağız. 2020'nci pastaya alan müşterimize ise çeyrek altın hediye edeceğiz”