Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde hasta sevki sırasında rüzgarın etkisiyle yere düşen Türk bayrağını yerden kaldırarak aracına alan 112 Acil Servis ambulans şoförü Nail Küçük'e, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi. 
Afşin ilçesi 3 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ambulans ekibi olarak görev yapan şoför Nail Küçük, Paramedik Buğse Öngören ve Havva Kılınç, Afşin’den Kahramanmaraş merkeze hasta naklinden dönüşte yolun kenarında aşırı rüzgardan dolayı yere düşen Türk bayrağını yerden alarak, örnek bir davranışa imza attı. 
Ambulans ekibinin Türk bayrağına gösterdikleri hassasiyet karşılıksız kalmadı. İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Nuri Öksüz, Küçük ve ambulanstaki sağlık ekibini makamında misafir etti. 
İl Sağlık Müdürlüğünde ambulans ekibini kabul ederek, ekipte görevli şoför Nail Küçük’e, paramedik Buğse Öngören ve Havva Kılınç’a göstermiş oldukları bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkürlerini iletip belgelerini takdim eden Uzman Dr. Ali Nuri Öksüz, “Ülke olarak içinden geçmekte olduğumuz böyle hassas bir dönemde, Afşin 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli personellerimizin hepimizi duygulandıran ve gururlandıran bu davranışlarından dolayı personellerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
112 Ambulans şoförü Nail Küçük ise, “Bayrağımızı Afrin’de düşürmedik ki burada düşürelim. Hasta nakli için Afşin’den Kahramanmaraş’a doğru yolu çıktığımızda Göksun’a yaklaşırken yolun kenarında şiddetli fırtınadan dolayı yere düşmüş bir Türk Bayrağı gördüm. Ambulansta hastamız olduğu için inip bayrağımızı alamadım. Hastamızın naklini sağlayıp tekrar ilçemize dönerken ambulanstan inip bayrağımızı alarak görevimin başına tekrar döndüm. Bizleri onure eden İl Sağlık Müdürümüze ve ekibine şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
Şoför Nail Küçük, yerden kaldırdığı bayrağı İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Nuri Öksüz’e teslim etti.