Adana’da merhum sporcular anısına indirilen hatmin duası Bosnalı Salih Efendi Camii’nde yapıldı.

Bosnalı Salih Efendi Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Yavuz’un girişimleriyle Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi İsmet Atlı, Adanaspor, Adana Demirspor ve başka takımları defalarca şampiyon yapmasıyla tanınan Ali Hoşfikirer (Şampiyon Ali), 1981 yılında Niğde’ye bağlı Çiftehan yakınlarında geçirdikleri trafik kazasıyla vefat eden Altyapı Antrenörü Sami Bayraktar, futbolcular Hakan Ece, Rafet Akkaya ve Faik Algan, Adana Demirspor’da attığı frikik golleriyle tanınan Selami Tekkazancı (Füze Selami) ve diğer vefat eden sporcular için düzenlenen etkinlikte caminin hatibi Mustafa Kaleağası, Kur’an-ı Kerim okudu ve indirilen hatmin duasını yaptı.

Bosnalı Salih Efendi Camisi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz, duaya katılan Vali Mustafa Büyük’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
Hatim duasına katılan Vali Mustafa Büyük, merhum sporcuların hatırlanmasının anlamlı olduğunu belirterek, kentin ve ülkenin adını duyuran merhum sporculara minnet borçlarının bulunduğunu ifade etti.

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana Esnaflar ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, spor kulübü yöneticileri, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. Bu arada, etkinliğe katılanlara, gül suyu ve lokum dağıtıldı.