Çiçek ve peyzajla güzelleşen alanlar oluşturma çalışmalarına vatandaşların da katılımını sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Balkon Bahçe Güzellerini Seçiyoruz’ yarışması sonuçlandı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ‘Balkon Bahçe Güzellerini Seçiyoruz’ yarışmasında konut bahçesi kategorisinde 1. olan Hakan Yılmaz bin 500 TL, 2. olan Ayşe Göksel bin 250 TL, 3. olan Turan Uyar bin TL ödül kazandı. Konut balkonu kategorisinde 1. olan Sevim Sevinç bin TL, 2. olan Ender Doğan 750 TL, 3. olan Naile İşlek ise 500 TL ödül almaya hak kazandı. Konut bahçesi kategorisinde Zhanna ve konut balkonu kategorisinde Neriman Erdik de özel mansiyon ödülünün sahibi oldu. Seçici Kurul ayrıca dükkan ve apartman önü düzenlenmelerini de özel olarak değerlendirildi. Seçici Kurul, bu değerlendirme sonucu, Birol Rüstem ve Ayten Sezer’i de özel ödüle layık gördü.

Seçici kurulda Peyzaj Mimarları Odası’ndan Şenay Tuğba Yanık, Ziraat Mühendisleri Odası’ndan Köksal Aydinşakir, Çiçekçiler Odası’ndan Alim Uysal, Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden İlknur Gençtürk Çelim ve Murat Türkmen, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarları Bölümü’nden Doç. Dr. Reyhan Erdoğan ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari Bölümü’nden Doç. Dr. Zuhal Elinç görev aldı.