'Nasıl Bir Manavgat Hayal Ediyorsunuz' yarışmasında dereceye giren öğrenciler, törenle hediyelerini aldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, resim, şiir ve fotoğraf dallarında 'Nasıl Bir Manavgat Hayal Ediyorsunuz' yarışmasında dereceye giren öğrencilere Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle hediyelerini verdi.

Manavgat'ın kültür ve sanat alanında geleceğini gençlerin şekillendireceğinin altını çizen Sözen, şu ifadeleri kullandı: "Böylesi her alanda baskının olduğu bir dönemde gençlerimizin Manavgat'ın geleceğini şiir, resim ve fotoğrafla hayallerini yansıtması bizi çok mutlu. Bilimi ve teknolojiyi çok yakından takip eden gençlerimizin her geçen gün büyüyen Manavgat'ımıza katkılarına her zaman destek olacağız. Projelerine her zaman destek vereceğiz, hayallerini gün yüzüne çıkmasını sağlayacağız. Böylesi güzel hayallerini güzel sanatlara döken öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi candan tebrik ediyorum."

BETONLAŞMA MANAVGAT'TA DOĞAL FOTOĞRAF ALANLARINI DARALTIYOR

Fotoğraf sanatçısı Tevfik Köymen, Manavgat'ın fotoğraf çekim alanı bakımından zengin bir yer olduğunu söyledi. Son zamanlarda zengin platonun daraldığına dikkat çeken Köymen, bu doğal zenginliğin korunması ve betonlaşmasına yenik düşmemesi noktasında herkese sorumlulukların düştüğünü kaydetti. Fotoğraf dalında yarışmaya Manavgat Muzaffer-Şule Kız Meslek Lisesi fotoğrafçılık bölümü öğrencilerinin tam kadro katılmalarından memnuniyet duyduğunun altını çizen Köymen, fotoğrafçılık hayat bulması için gelecekte bu tür kültür ve sanat etkinliklerinde katılım daha fazla olmasını beklediğini sözlerine ekledi.