Kazada Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş ve Ailesi Kahramanmaraş'ta Dualarla Defnedildi! Kazada Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş ve Ailesi Kahramanmaraş'ta Dualarla Defnedildi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, Toklu Mahallesi'nde yaşanan şok edici bir olayda, 80 yaşındaki Yaşar Aytekin, zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti. Aile yakınları, evde yaşanan sessizliği fark edince çilingir yardımıyla içeri girdi ve dehşet dolu manzarayla karşılaştı.

Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, yaptıkları incelemede Yaşar Aytekin ve kızının yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı detaylı incelemede, baba Yaşar Aytekin'in, kızını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği ortaya çıktı.

Savcılık incelemesinin ardından baba ve kızının cenazeleri, otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ancak, olayın daha derin boyutları vasiyet mektubu ile gün yüzüne çıktı.

Emekli olan ve yurt dışından gelmiş olan 5 çocuk babası Yaşar Aytekin'in, olaydan önce evde hazırladığı vasiyet mektubunda, çocukları arasında birikimi olan bir miktar paranın, evin, arsanın ve arabaların kime kalacağını belirttiği öğrenildi. Vasiyetinde aynı zamanda "Ben ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır. Birbirinize sahip çıkın; sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin" ifadelerine yer verdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Aile ve yakın çevre, yaşanan bu acı olayın ardında yatan nedenleri anlamaya çalışıyor.