Güneş gözlüğü modasını takip ediyorsanız erkek güneş gözlüklerinin büyük bir değişim içerisinde olduğunu da fark etmişsinizdir. En seçkin markaların 2018 yeni sezon güneş gözlüğü modellerinde bu değişim kendini iyiden iyiye belli ediyor. Dilerseniz markaların erkek güneş gözlüğü modellerini en genel hatlarıyla birlikte mercek altına alalım.

Öncelikle aviator gözlük modellerini inceleyelim. Bu tasarımların kesiminde bir toparlanma başladı. Alt bölümde yanaklara doğru uzanan cam ovali artık markalar tarafından çok daha kısa şekilde dizayn ediliyor. Aviator havasını kaybetmese de camların ovalinde bir toparlanma olduğu da gözlerden kaçmıyor. Ayrıca bu modellerde tek köprülü tasarımların neredeyse tamamen tarihe karıştığını da fark etmemek mümkün değil. Markalar artık çift köprülü dizaynlar hazırlıyor.

Erkek Güneş Gözlüklerinde Radikal Değişimler Var

Bir diğer değişim de büyük çerçeveli erkek güneş gözlüklerinde karşımıza çıkıyor. Bu tasarımlar genellikle kadınların seçimi olsa da artık erkekler de yüzü tamamen kamufle edebilen büyük çerçeveli modellere yönelmeye başladı. Ancak yeni modellerde çerçevelerin göz kenarlarına doğru kıvrılmasına artık pek rastlayamıyoruz. Daha düz bir cam formu kullanılıyor. Yandan baktığınızda gözlüğün gözleri çok fazla kapatmadığını görebilirsiniz. Tam kamufle erkek güneş gözlükleri de modaya yenik düştü gibi görünüyor.

Son bir değişimden daha söz edelim. Bir dönemin kasıp kavuran furyası olan Wrap stili güneş gözlükleri de artık yavaş yavaş gözden düşüyor. Talep azaldığından markalar da yeni koleksiyonlarında wrap stiline daha az yer vermiş. Ancak yine de yeni sezon wrap gözlük modellerine ulaşmak mümkün. Bu arada yeni koleksiyonlar çoktan görücüye çıktı.

Yeni Sezon Erkek Güneş Gözlükleri İnternette

Hem söz ettiğimiz değişime daha yakından tanık olmak hem de seçkin markaların yeni koleksiyonlarını incelemek için Atasun internet sitesine tıklayabilirsiniz. Çünkü geniş bir marka ve model seçeneği sunduğundan onlarca farklı tasarımı bir arada inceleme imkanı da doğuyor. Bu arada yeni sezon modellere göz atarken kullandığınız gözlüğü yenilemek de isteyebilirsiniz. Şu sıra tüm modeller olmasa da bazı güneş gözlüğü modelleri için Atasun indirimler uyguluyor. Acele ederseniz gözlüğünüzü daha uygun fiyata yenileyebilirsiniz.