Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş altyapı, yollar, içme suyu ve kanalizasyon gibi temel problemleri tespit ettiklerini, bu yönde çalışmalar yapmaya başladıklarını söyledi.

Hassa’da sırasıyla Demrek, Aktepe, Yukarı Karafakılı, Söğüt ve Akbez mahallelerinde vatandaşlarla toplantı yapan Başkan Savaş’a,CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP İl Başkanı Ertuğrul Gün ve CHP Hassa İlçe Başkanı Talat Ergüneş eşlik etti.

Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Savaş, Hatay’ın her karışına hizmet etmek üzere çıktıkları bu zorlu yolda birlik içinde, el ele vererek il genelinde çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti. Hemşehrilerinin taleplerini ve sorunlarını dinleyerek sunulacak hizmetler hakkında bilgiler aktaran Başkan Savaş, ayrım gözetmeksizin herkese hizmet edeceklerini ve huzuru sağlayacaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı.

Savaş, “Çok şükür ki ilimizde sağduyunun hakim olması bizim huzuru sağlama sözümüzün gerçekleşmesinde önemli bir faktör oldu. Bu anlamda hemşehrilerimize verdiğimiz huzur sözü gerçekleştiğine göre şimdi sıra Hatayımızın eksiklerini tamamlayarak, modern bir ilin temellerini atmak ve hız kesmeden ilimizi kalkındırmakta.” dedi.