Silifke Belediye Başkan Vekili Zarif Korkmaz, belediyeye bağlı Garaj Amirliği'nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, şehir merkezi ve mahallelerde vatandaşların isteklerini dinledi. Korkmaz, hizmetleri halkın istekleri doğrultusunda yaparak, girilmemiş hiçbir mahalle ve sokak bırakmayacaklarını ifade etti.

Silifke Belediye Başkanlığı'na vekalet eden Belediye Meclis Üyesi Korkmaz, şehir merkezi ile mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Korkmaz, şunları kaydetti: "Silifke Belediyesi olarak hizmet yapmadığımız hiçbir mahalle ve sokak bırakmayacağız. Yürüttüğümüz tüm hizmetleri halkımızın istekleri ve sıkıntıları doğrultusunda yapıyoruz. Onların öncelikleri bizim de önceliğimiz olmuştur. Amacımız, vatandaşlarımızın ihtiyacı olan hizmetleri sunarak, onların talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır.

Şehir merkezimiz ile 88 mahallemizin daha yaşanabilir bir konuma gelmesinden hepimiz sevinç duyarız. Yapılan hizmetlerde vatandaşlarımızın büyük bir desteğini aldık. Bizler de çalışma tempomuzu artırarak, halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız."

"SİLİFKE VE 88 MAHALLESİNE EŞİT HİZMET GETİRECEĞİZ"

Silifke Belediye Başkanvekili Zarif Korkmaz, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da önemine dikkat çekerek, "Silifkemizin 88 mahallesine de eşit hizmet getireceğiz. Hiçbir mahalle ve sokak hizmetten yoksun bırakılmayacak. Halkımızın yapılan hizmetlere sahip çıkması, ilçemize sosyal belediyeciliğin getirilmesi açısından sevindirici bir olay. Bütün bu girişimler ve hizmetler Silifkemiz için olup, burada yaşayan halkımız için en iyisini yapmaya çalışacağız. Bunun için belediyemizin yaptığı hizmetleri hep birlikte koruyalım.” dedi.