Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Doğukent Mahallesi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde, 40'ı yeni olmak üzere 65 muhtarlık binasını hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. İl merkezinde 90 mahallenin bulunduğunu hatırlatan Poyraz, geriye kalan muhtarlık binaları da elden geçireceklerini kaydetti. Muhtarların isteklerine mümkün olduğunca cevap vermeye çalıştıklarını belirten Poyraz, ''Muhtarlarımız bundan sonra çok daha güzel ortamda hizmet edecekler. Bunlar yapılması gereken şeylerdi. Bir kısmını daha önce yaptık, bir kısmını yeni yaptık. Bu hizmetleri yaparken bize yardımlarını esirgemeyen başta Valimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 
     Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altuntel ise vatandaşların zaman zaman muhtarlara ulaşmada sorun yaşadığını hatırlatarak, ''Bazı muhtar arkadaşlarımızın hiç yeri yoktu. Adeta mahalle aralarında görevlerini yapıyorlardı. Bundan sonra arkadaşlarımız yeni binalarında en güzel şekilde hizmet edecekler. Binaların yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 
     Altuntel'in, Başkan Poyraz'a plaket takdim etmesinin ardından, kurdele kesilerek 65 mahalle muhtarlık binasının açılışı gerçekleştirildi. 
     Törene, Vali Şükrü Kocatepe, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, Emniyet Müdürü Metin Aşık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile ilgililer katıldı.