Kahramanmaraşlı vatandaaşlar şehirde başlayan ama bitmeyen, geç biten çalışmalardan bezmiş durumda. Kahramanmaraş'ta başlayan hiç bir proje vaktinde bitmiyor. her biri 2 yılda biten Üngüt Kavşağı ve hal Kavşağı'ndan sonra şimdi de Arsan kavşağı, 18 ay geçmesine rağmen bitirilemedi. Vatandaş işlerin gecikmesinden rahatsız. Bitmeyen kavşaklarda uzun kuyruklar oluşuyor. Peki ama çözüm nedir?

Son zamanlarda çokca kullanılan güzel bir söz var. izahı olmayanın mizahı olur. Biz de şehrimizde bir türlü başlamayan, başladıktan sonra da bir türlü bitmeyen çalışamaları bitircek mizahi de olsa bir yol bulduk. Aşağıda fotoğraftaki mühendis çocuğun Kahramanmaraş'a projeleri takip etme göreviyle transfer edilmesini teklif ve talep ediyoruz.

Tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı ve projeleri herkes tarafından beğenilen, takdir edilen bu çocuğun transferi ile şehrimizin daha doğru prejelere kavuşacağına ve başlayan projelerin vaktinde bitireceleceğine inanıyoruz.

Şehrimize hayırlı uğurlu olsun...

Not: Anlamayanlar ya da anlamak istemeyenler için açıklama... Mizahtır...  kahramanmaraş'ta bitmeyen hizmetlere dikkat çekmek amacıyla bu mizahi yol seçilmiştir!!!