Kahramanmaraş'ta Asfalt Yenileme Çalışması: Başkonuş Caddesi Yenilendi! Kahramanmaraş'ta Asfalt Yenileme Çalışması: Başkonuş Caddesi Yenilendi!

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Meclis Başkanlık Divanı, İhtisas Komisyonu Üyeleri, Encümen Üyeleri ve mahalli idare birlikleri temsilcilerinin seçimi yapıldı. Ayrıca, 2023 Yılı Faaliyet Raporu meclis üyelerinin oylarına sunularak kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi'nin aylık olağan meclis toplantılarının sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanmasına oy birliğiyle karar verildi.

Meclis Toplantisi 6

Başkan Görgel, katılımcılara teşekkür ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Görgel, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyemizde yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Rabbim hep birlikte şehrimize güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. İnşallah bu dönemde hem şehrimize çok ciddi yatırımlar kazandıracağız hem de aramızdaki muhabbet ve iletişimi çok daha üst seviyeye çıkaracağız. Rabbim bizleri muvaffak eylesin. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını ve sükûnet içerisinde faaliyetlerimizi sürdürmeyi temenni ediyorum.”