Aksu TV'de yayınlanan ve Mesut Tuğrul'un hazırlayıp sunduğu Şehre Dair'de konuşan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz önemli açıklamalareda bulundu. Kılavuzlu'da yaptıkları Mesire Alanını da içine alan Kılavuzlu Rekreasyon Alanı projesinde uygulama safhasına gelindiğine dikkat çeken Başkan Poyraz: “Kılavuzlu da 1700 dönümlük bir rekreasyon alanı oluşturuyoruz. Şu anda uygulama projesinin ihalesine çıkılacak. Oraya mükemmel bir rekreasyon alanı kazandıracağız. Bunun haricinde Kumaşır Gölü'nü de Malik Ejder Türbesi ile birlikte tekrar ele alıyoruz. Proje çalışmalarımız tamamlandı. Orasını da bizim çocukluğumuzdaki gibi kayıklarla gezilen bir yer haline getireceğiz.

Biz istiyoruz ki vatandaşlarımız başka şehirlere gittiği zaman bunlar bizim şehrimizde niye yok demesinler diye uğraşıyoruz. Burada bir konuyu daha açıklama gereği duyuyorum. Her fırsatta Gaziantep örneği veriliyor ama sadece Şahinbey Belediyesi'nin bütçesi 700 milyon lira. Oysa biz göreve geldiğimizde 30 milyon lira bütçemiz vardı ve şu anda bu 300 milyon civarında.

Burada sizin vasıtanızla halkımıza bir müjde daha vermek istiyorum. Arkadaşlarımız şu anda çalışmalarını yapıyorlar. Alıçsekisi mevkiinden Yeşilvadi'ye (Muhsin Yazıcıoğlu Parkı) oradan da Çamlık Restaurant'ta (Pınarbaşı çamlık Parkı) oradan da tekrar Alıçsekisi'ne  teleferik kuracağız” diye müjde verdi.