Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 2014-2015 yılı, Ladik Belediyesi’nin 1 yıllık faaliyetleri hakkında ilçe halkına bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Ladik Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Ladik Belediyesi birim amirleri, Samsun Büyükşehir Belediyesinin Ladik’teki temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda 2014-2015 yılında Ladik Belediyesi’nin yaptığı hizmetler, hizmetlerin şu an ki durumu, devam eden, planlanan ve tamamlanan projeler hakkında sunum ve slaytlar ile gösterim sunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Özbalcı, ”Bugün birçok şeyi değerlendirip konuşacağız, bir yıllık genel muhasebemizi sunacağız. Bugüne kadar neyi yapıp, neyi yapamadığımızı, nerede olduğumuzu paylaşacağız. Sizlerden ricam ise; bu bilgileri toplantıya katılamayan vatandaşlarımıza iletmeniz olacaktır.” dedi. Başkan Özbalcı yaptığı faaliyetleri, planlanan, devam eden ve tamamlanan projeleri belli başlıklar altında sıraladı ve vatandaşlara bilgi vererek vatandaşların sorularını dinleyip, cevaplayan Özbalcı, herkesten helallik alarak, teşekkür edip toplantıyı sonlandırdı.