Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gelecek yıldan itibaren ilçedeki okulların temizliğini üstleneceklerini söyledi.

Seyhan Belediyesi, Havuzlu Bahçe Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Bayazıt İlk ve Ortaokulu'na Atatürk büstü yaptırırken, okulun çevre düzenlemesini ve bazı eksiklerini tamamladı. Atatürk büstünün açılış törenine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte Belediyesi Meclis Üyesi Ali Aydoğan ve Mahalle Muhtarı Şemseddin Oğuz katıldı. İlk konuşmayı yapan Okul Müdürü Ali Akarsu, hizmetlerden dolayı Başkan Karalar'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk'ün yarının neslini yetiştirecek olan öğretmenlere en zor görevi verdiğini söyledi. Başkan Karalar, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, yarının mimarları çocuklarımızı ve gençlerimizi öğretmenlere emanet ederek öğretmenlere çok büyük sorumluluklar vermiştir. Bizlerde gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkmak zorundayız." ifadelerini kullandı

Okulların eksiklerinin fazla olduğunu söyleyen Karalar, göreve geldiği günden bu güne kadar 52 okulun eksiklerini giderip ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Başkan Karalar, "Bizlerde okullarımızın ne şartlar altında eğitim verdiğini biliyoruz. Bu yüzden gelecek yıldan itibaren okulların temizliğini de biz yapacağız." şeklide konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Karlar, Türk Bayrağı ile sarılı Atatürk büstünün açılışını yaptı.