Samsun’un Bafra ilçesinde, Sigortacılar Haftası dolayısı ile TSO 12. Meslek Grubu Başkanı sigortacı Bayram Şen ve sigorta acenteleri, Kaymakam Halis Arslan’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette sektörle ilgili bilgi veren Başkan Şen, "Bafra Ticaret Sanayi Odamıza kayıtlı olarak, Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ilçelerimizde 22 acente ve 17 şube ile birlikte toplam 150 kişi mesleğimizi ifa etmeye çalışıyoruz. 25 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde kutladığımız Sigortacılık Haftası dolayısıyla yapacağımız ziyaretlerimize siz değerli Kaymakamımızla başlamak istedik. İlçemizin ana yollarına haftamızla ilgili pankartlarımızı astık. Protokole ferdi kaza sigortaları hediye edeceğiz. 30 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde, düzenleyeceğimiz kokteylimize tüm hemşerilerimiz davetlidir. Bu haftamızı değerlendirmedeki amacımız insanlarımıza sigorta bilincini aşılamak, can ve mal varlıklarını koruma altına alınmasını sağlamak ve her hangi bir felakette insanımızın yanında olmaktır." dedi.

Kaymakam Halis Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, sigorta acentecilerine teşekkür etti. Bayram Şen, Kaymakam Arslan’ı ferdi kazalara karşı sigorta yaptı. Ziyarette sigorta acente sahipleri Abdullah Bülbül, Emin Varlı, Selma Erduran, Cumhur Uzun, Hamit Olgun ve Kenan Yıldırım da hazır bulundu.