Samsun’un Terme ilçesi Miliç mevkiinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışma alanında Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ile birlikte incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Miliç Sahil düzenleme çalışmalarının Terme için prestijli olacak." dedi.

Yapılan hizmetlerin ana merkezinde Terme’nin gelişimi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Kul ilçenin geleceğine yönelik planlamalar ve ona göre çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. Sahil projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kul: "Sahilde, halkın güvenle yararlanabileceği bir plaj, etkinlik alanı, ailelerin zamanlarını manzara eşliğinde keyifle geçirebilecekleri kafeterya ve çay bahçesi, piknik alanları, yürüyüş parkurları, düğün salonu çocuk oyun alanları ve otoparklar bulunacak. Proje İçerisinde toplantıların yapılabileceği ilçenin kültürel ve tarihi zenginliklerini yansıtan 2 katlı ahşap evde inşa edilecek.Projenin gerçekleşmesiyle birlikte, ilçe sakinlerinin ihtiyaç duyduğu sosyal donatı alanları ve sahilde yeni düzenlemeler hayata geçecek." dedi

Toplamda 245 bin metrekare alanda yapılan çalışmanın yüzde 60'lık kısmının tamamlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, yapımı devam eden düğün salonu hariç diğer alanların iki ay içerisinde hizmete gireceğini açıkladı.