Erzurum İli Memurlar Derneği (ERİMDER) Atatürk Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde, Kutlu Doğu Haftası etkinlikleri kapsamında, 'Sonsuz Nur'a Hasret' isimli program düzenledi. Programda Süleyman Erkişi seslendirdiği ilahilerle izleyenleri büyüledi.

Abdullah Toygar'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Hz. Muhammed(sav) için okunan 101 hatim duası yapıldı. Ardından semazen grubu davetlilere sema gösterisi gerçekleştirdi. Barkovizyon eşliğinde Hz. Muhammed'in (sav) 'Veda Hutbesi' okundu. Program sonunda sahneye çıkan Süleyman Erkişi, muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin şiirlerinden oluşan ilahileri icra etti. Erkişi, programda olmamasına rağmen yoğun istek üzerin de son albümünde yer alan iki şarkısını da seslendirdi. Erzurum'u ve Erzurumluları çok sevdiğini belirten Erkişi, izleyicilerin kabul etmeleri halinde kendisinin 'fahri hemşehri' kabul edilmesini istedi. Davetliler bu talebe yoğun alkışla 'evet' cevabı verdi.Program sonunda davetlilere 2 bin adet kırmızı gül dağıtıldı.

ERİMDER Başkanı Turgay Türkeş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenledikleri 'Sonsuz Nur'a Hasret' programına katılımın yüksek olmasından sevinç duyduğunu söyledi. Toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, milli ve manevi duyguların pekiştirildiği sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlediklerine işaret eden Türkeş,"Üyelerimiz ve toplumun bütün kesimleri arasında kaynaşma, dayanışma, aynı milli ve manevi duygular etrafından birleşme adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (sav)' Efendimiz adına okuttuğumuz 101 hatm-i şerifin duasını yaptık. Ayrıca Süleyman Erkişi'nin o güzel yorumuyla ilahi dinleminin sevinç ve mutluluğunu yaşamış olduk." dedi.