Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ile Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan Turkcell Sesi Görenler B1 Futbol Ligi, 7’nci hafta mücadelesi başladığı gibi bitti.

Turkcell Sesi Görenler B1 Futbol Ligi’nin 7’nci haftasında Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ile Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Yenimahalle Belediyesi Batıkent İnönü Semt Sahası’nda oynanan mücadelede her iki tarafta puanları paylaştı. Ligin ilk yarısının son maçında gülen taraf olmazken, sahadaki kıran kırana mücadele izleyenleri adeta mest etti.

Her iki takımda son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına sessiz kalmadı. İki ekip de ısınmaya üzerlerinde 'Terörü Lanetliyoruz' yazılı tişörtlerle çıktı. Maç öncesi seremonisinde de teröre karşı birlikte olma mesajı veren sporcular ellerinde 'Milletimizin başı sağolsun' pankartı ile tribünleri selamladı. İki takımın oyuncularının duyarlılığı tribünlerden uzun süre alkış aldı.

EŞİTLİK BOZULMADI

Sıcak havaya rağmen mücadeleyi çok sayıda seyirci takip etti. Maça ev sahibi Yenimahalle Belediyesi hızlı ve istekli başladı. Üst üste ataklarla rakip kaleye yüklenen Başkent temsilcisi bir türlü aradığı golü bulamadı. Özellikle ileri uçta golcü oyuncu Ömür Mercan ile etkili olan kırmızı-beyazlı ekip bir türlü aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısı da kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Her iki takımında eşitliği bozma çabaları sonuç vermedi ve mücadele başladığı gibi sona erdi. (0-0)

Maç sonunda her iki takımda puanları paylaşırken, kazanan dostluk oldu. Sahadan bir puanla ayrılan Yenimahalle Belediyesi ligin ilk yarısını 7 puanla kapattı.