Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere Niğde’ye gelen Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, üç ilin il genel meclis başkanı, çalışmaları hakkında ve illere yapılan hizmetler hakkında fikir alış verişinde bulundu. Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, “Niğde Genel Meclis Başkanımızı Niğde’ye geldiğimde her zaman ziyaret ederim. Niğde ilinde çok büyük ve gözle görülür bir şekilde gelişme sağlanıyor. Bu il içerisinde ve köylerinde gözlenen gelişmeler il genel meclis başkanı ve il genel meclis üyelerinin hemfikir içerisinde anlaşmalarıdır. İl Genel Meclis Başkanım Sayın Mahmut Peşin’i ve il genel meclis üyelerini bu gözle görülür çalışmalarından dolayı tebrik ederim.” dedi.

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, "Niğde ilinin yapmış oldukları projeler bizleri de mutlu etti. Niğde ilinin yaptıkları projeleri yerinde İl Genel Başkanım Mahmut Peşin ile beraber yerinde inceledim ve çok memnun kaldım." dedi.