Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep teşkilatı 21 Mart Cumartesi günü MHP'nin 11'nci Olağan Büyük Kurultayı'na büyük bir katılım sağlayacak.

Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek büyük kurultaya 20 otobüs ve 50 otomobil ile gidileceği açıklayan MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, dosta, düşmana MHP’nin dirilişini ve iktidar olacağının işaretini vereceklerini ifade etti. MHP’nin şahlanışını herkesin göreceğini dile getiren Taşdoğan, 7 Haziran’da Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim yaşanacağını, bunun için de derdi Türk vatanı olan herkesin MHP’ye gelmesi çağrısında bulundu. Taşdoğan, “Bu seçim çok önemli. Karşımızda sadece bir iktidar partisi yok, bloke bir güç var. Bu gücün ellerinden gitmemesi için her şeye cüret edeceklerini asla unutmayalım.” şeklinde konuştu.

Kurultay ile aynı güne denk gelen Nevruz’un ise MHP’nin iktidara gelişinin müjdecisi olduğunu vurgulayan Taşdoğan, “Kurultayla aynı güne denk gelen Nevruz Bayramı da 2015 genel seçimlerinde MHP'yi iktidara taşıyacak olan bu kervanın müjdecisi olacaktır. Nevruz nasıl ki baharın habercisiyse , kurultay da Türkiye için mevcut iktidardan kurtuluşun, MHP’nin ise iktidara geleceğinin müjdecisidir. Bu kurultayımız inşallah milli bir uyanışa vesile olacaktır. Bu nedenle de Türkiye’nin gözü kulağı 21 Mart’ta MHP’de olacaktır.” diye konuştu.